Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН. ТОП КВАЛИТЕТ. РАЗУМНИ ЦЕНИ.

nikov

Компанијата за мебел НИКОВ Веќе две децении професионално и одговорно произведува и проектира секаков вид ентериери соединувајки ги луксузот и економичноста како формула за својот препознатлив стил. Основана е 1991 година во Струмица трансформирајки се од маалска во модерна корпорација во пресрет на новите стандарди за квалитет и естетика. Сега фирмата работи со сопствен производствен погон и два изложбени салони во Струмица и Скопје каде се регрутирани екипа специјалисти одговорни за обработка и крајниот изглед на мебелот. Готовите производи се изложуваат и во бројни изложбени салони во земјата и надвор, а соработка со реномирани имиња од дрвопреработувачката област е уште една потврда за високото ниво на работа во НИКОВ. Производствената линија покрива широк спектар на мек мебел,кујни, спални и детски гарнитури и разни комоди и секции од масивно дрво со и без резба. Покрај веќе постојните понуди ,примамлива е и можноста за израаботка на мебел по порачка со единствена цел – задоволување на желбите и потребите на клиентите. Врз таа разновидност на парчиња мебел, видлив е беспрекорниот дизајн кој е во согласност со најмодерните трендови и во чекор со сите новитети наспроти покласичните модели како репер за традиција. Ова искомбинирано со грижливо избраниот квалитетен матерјал резултира со бројните признанија што НИКОВ ги има добиено и на саемите за мебел во земјата и странство на кои редовно учествува во трка за челното место.

DEDICATION

DEDICATION

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

FLEXIBILITY

FLEXIBILITY

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

EXPERIENCE

EXPERIENCE

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

INGENUITY

INGENUITY

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.